Wednesday, November 30, 2011
Oven Baked Ribs / Côtes levées au four
These are great as appetizers or finger food. I served these to the guys during a hockey game and they loved them!
2 kg back ribs (cut ribs apart so that each piece contains a bone)
2 cloves garlic, minced
3 tablespoons tomato paste
4 tablespoons honey
3 tablespoons red wine vinegar
7 tablespoons soy sauce
3 tablespoons Worcestershire Sauce
2 tablespoons brown sugar
1/2 teaspoon coarse sea salt
1/2 teaspoon pepper
1 teaspoon paprika
1/2 teaspoon tabasco sauce (or more if you like them spicy!)
Mix all ingredients together in a bowl. Add ribs and toss thoroughly. Cover and marinate in the fridge overnight.
Preheat oven to 350F. Transfer ribs to a large roasting pan. Cover and bake for 1 1/2 hours. Uncover and continue baking for 1 hour, turning ribs over every 15 minutes.
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Ces côtes levées sont très bonnes comme entrée ou bouchée. Je les ai servies aux gars durant un match de hockey et ils ont adoré!
2 kg côtes levées de dos (couper pour que chaque morceaux a un os)
2 gousse d'ail, haché finement
3 c. à table pâte à tomate
4 c. à table miel
3 c. à table vinaigre de vin rouge
7 c. à table sauce soya
3 c. à table sauce Worcestershire
2 c. à table cassonade
1/2 c. à thé gros sel de mer
1/2 c. à thé poivre moulu
1 c. à thé paprika
1/2 c. à thé sauce tabasco (ou plus si vous les aimez épicées!)
Combinez tous les ingrédients dans un bol. Ajouter les côtes levées et mélanger le tout. Couvrir et laisser mariner au frigo toute la nuit.
Préchauffer le four à 350F. Transférer les côtes levées dans un gros plat à rôtri. Couvrir et faire cuire pour 1 1/2 heures. Enlever le couvert et continuer à faire cuire pour 1 heure en tournant les côtes levées chaque 15 minutes.
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