Adapted from Smitten Kitchen
10 tablespoons unsalted butter
1 1/4 cups sugar
3/4 cup cocoa powder
1/4 teaspoon sea salt (fleur de sel)
1 teaspoon vanilla extract
2 eggs
1/2 cup flour
3/4 cup chocolate chips
Creamy Chocolate Frosting (optional)
3 tablespoons unsalted butter, at room temperature
1 cup icing sugar
1 1/2 tablespoons 10% cream
1/2 teaspoon vanilla
3 ounes semi-sweet chocolate, melted & cooled
Preheat oven to 325F. Butter an 8" x 8" baking pan.
Combine the butter, sugar, cocoa and salt in a medium sized bowl. Heat in the microwave for 1 minute. Stir until the mixture is smooth, then add the vanilla, then one egg at a time, stirring well after each. Add the flour and stir until well mixed. Add the chocolate chips. Spread into the pan and bake for 35-40 minutes.
For the icing, mix all the ingredients together and beat until well mixed. Once the brownies are fully cooled, spread the frosting over them and enjoy!
********************************************
Adapté from Smitten Kitchen
10 c. à table beurre non-salé
1 1/4 tasses sucre
3/4 tasse poudre de cacao
1/4 c. à thé fleur de sel
1 c. à thé essence de vanille
2 oeufs
3/4 tasse pépites de chocolat
Glaçage crémeux au chocolat (faculatif)
3 c. à table beurre non-salé, température pièce
1 tasse sucre à glacer
1 1/2 c. à table crème 10%
1/2 c. à thé essence de vanille
3 onces choclat semi-sucré, fondu et refroidi
Préchauffer le four à 325F. Graisser une moule à gâteau de 8" x 8".
Combiner le beurre, le sucre, le cacao et le fleur de sel dans un bol moyen. Chauffer dans le micro-ondes pour 1 minute. Remuer jusqu'à ce que le mélange soit homogène, puis ajouter la vanille, suivi par un oeuf à la fois, remuant après chaque oeuf. Ajouter la farine et bien remuer. Ajouter les pépites de chocolat. Étaler dans la moule à gâteau et faire cuire pour 35-40 minutes.
Pour faire le glaçage, bien battre ensemble tous les ingrédients. Lorsque les brownies sont refroidis, étaler le glaçage. Bon appétit!
No comments:
Post a Comment