Friday, December 23, 2011

Sausages wrapped in bacon / Saucisses enrobées du bacon


This is an appetizer that is sure to please any meat lover!  Easy to make and absolutely delicious! 

1 package bacon (450g)
1 package breakfast sausages (approx. 10 sausages)
Brown sugar

Dip
1/2 cup mayonnaise
1 1/2 tablespoons old style mustard (the kind with the seeds)
1 1/2 tablespoons maple syrup


Cut the bacon strips in half and the breakfast sausages in three.  Put some brown sugar on a plate.  Take one half strip of bacon, coat it with brown sugar on each side and then roll a third of a breakfast sausage in the bacon.  Repeat with the other strips of bacon.  Cook at 350F for 20-25 minutes on each side.

Dip:  mix all ingredients together and serve.

                                         ***************************************

Voici une recette pour des bouchées qui vont plaire à n'importe quel amateur de viande!  Facile à faire et absolument délicieux!

1 paquet bacon (450g)
1 paquet saucisses déjeuner (environ 10 saucisses)
Cassonade

Trempette
1/2 tasse mayonnaise
1 1/2 c. à soupe moutarde à l'ancienne
1 1/2 c. à soupe sirop d'érable


Couper les tranches de bacon en deux et les saucisses déjeuner en trois.  Mettre de la cassonade sur une assiette.  Prendre la moitié d'une tranche de bacon and tremper les deux côtés avec de la cassonade.  Rouler le bacon autour de la saucisse.  Répéter avec les autres tranches de bacon.  Faire cuire à 350F pour 20-25 minutes sur chaque côté.

Trempette:  Combiner les ingrédients et servir.

No comments:

Post a Comment